Masina burdusita cu tigari, descoperita la miezul noptii pe raza muncipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Un autoturism încărcat până la refuz cu ţigări de contrabandă a fost descoperit de organele de poliţie, la miezul nopţii de joi spre vineri, pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Mai exact, potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, autoturismul a fost identificat de un echipaj din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, aflat în serviciul de patrulare, parcat pe strada Grigore Alexandru Ghica.

Iniţial, în apropierea maşinii se aflau două persoane care la vederea echipajului de politie, s-au îndepărtat de autoturism încercând să fugă „însă au fost interceptaţi şi legitimaţi, stabilindu-se că este vorba despre doi tineri, unul de 25 de ani din oraşul Salcea, iar celălat de 20 de ani din comuna Adâncata, primul fiind surprins de către poliţişti aruncând cheile de contact ale autoturismului” după cum ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

Trecând la verificarea mijlocului auto, cu numere provizorii expirate de doi ani de zile, organele de poliţie au observat mai multe colete împachetate în folie de plastic neagră. Astfel la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor care a inventariat încărcătură stabilind că este vorba despre 20 de colete ce conţineau 10.000 de pachete de ţigări provenite din Republica Moldova.

Autoturismul în valoare de 4.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul IPJ Suceava, iar ţigaretele de aproximativ 100.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, cei doi tineri fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”.


Intră acum și în grupul de