MONICA GRIGOROVICI si IULIAN PESCARU, cei mai frumosi boboci de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primul Bal al Bobocilor organizat în acest început de an şcolar la nivel local, a aparţinut elevilor de la reputatul Colegiu Naţional „Petru Rareş” din Suceava, care au decis ca titlul de Miss şi Mister să fie purtat cu mândrie de elevii Monica Grigorovici şi Iulian Pescaru.

„Un bal de nota 10”, a punctat la finalul evenimentului, unul dintre susţinătorii colegiului sucevean.

Într-o atmosferă boemă oferită de tema balului – „Între iubire şi artă”, elevii au demonstrat că sunt talentaţi atât la dans, interpretare vocală, cât şi la teatru, redând cu succes parodiile creaţie proprie.

Deliciul serii a fost dat de cele 10 perechi de bobocei, elevi de clasa a V-a a colegiului, care au răspuns dezinvolt întrebărilor puse de colegii lor mai mari, fiecare copil expunând o scurtă prezentare despre activităţile extraşcolare şi hobby-urile pe care le au în viaţa personală. La final, boboceii au primit diplome şi cadouri.

La rândul lor, bobocii de clasa a IX-a au impresionat prin talentul la dans (individual şi în pereche), dar şi prin ţinutele deosebit de elegante, de seară.
Aceştia au făcut spectacol la proba de aptitudini, demonstrându-şi talentul fie în muzică, dans, actorie sau jonglerii cu bicicleta pe un fond muzical.

La proba surpriză, concurenţii s-au străduit să răspundă corect întrebărilor „cu dichis”, de forma: „Cine l-a bătut prima oară pe Ştefan cel Mare?”, „Cine are pene şi nu zboară?”, „Care este distanţa dintre Pământ şi Terra?”, sau „Ce se micşorează pe măsură ce creşte?”

După alte momente artistice reuşite, dar şi după prestaţia trupei Hi-Q, spectatorii care au umplut sala Mare a Casei de Cultură din Suceava au devenit nerăbdători să afle câştigătorii serii.

Nu înainte de aceasta, precizăm faptul că Mihai, unul dintre componenţii îndrăgitei trupe Hi-Q le-a transmis tinerilor liceeni, într-o manieră amicală, să nu folosească niciodată drogurile, mai ales pe cele legale, şi să întreţină întotdeauna relaţii sexuale protejate.

Câştigătorii Balului Bobocilor 2012 de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava au fost: Iulian Pescaru (MisterTusiRomania 2012), Raluca Dascălu (Miss TusiRomania 2012), Eduard Mazilu (Mister Popularitate 2012), Bianca Coştiug (Miss Popularitate 2012).

Locul III la băieţi a fost obţinut de Mircea Fechet, iar locul III la fete, de către Andreea Atănăsoaie. Locul II la băieţi i-a revenit lui Andrei Palamariu, iar locul II la fete, Ilincăi Surdu.

Mister Boboc 2012 al C.N. „Petru Rareş” din Suceava a fost desemnat Iulian Pescaru, iar Miss Boboc 2012 al C.N. „Petru Rareş” din Suceava a fost numită Monica Grigorovici.

Vezi aici cum a decurs ediţia de anul trecut a Balului Bobocilor de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava:

https://www.newsbucovina.ro/exclusiv/40110/colegiul-national-petru-rares-si-a-gasit-cei-doi-mostenitori-pierduti-afla-aici-detalii-incendiare-de-la-balul-bobocilor-2011


Intră acum și în grupul de