Fara permis dar cu alcoolul in cap s-a plimbat cu TAF-ul pana a facut un accident


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Pojorâta, judeţul Suceava, s.a ales cu dosar penal după ce a fost autorul unui accident de circulaţie. Conform Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc vineri după-amiază în jurul orelor 16:30.

Organele de poliţie ajunse la locul faptei au stabilit că bărbatul conducea un utilaj forestier tip TAF, iar la o intersecție de pe raza localităţii a lovit o autoutilitară ce staționa pe marginea drumului, din impact rezultând doar avarierea autoutilitarei.

“Întrucât conducătorul utilajului forestier emana halenă alcoolică a fost condus la Spitalul Municipiului Câmpulung Moldovenesc pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, unde acesta a refuzat recoltarea. De asemenea, s-a stabilit că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule” ne-au comunicat sursele citate.

Acum bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere și refuzul recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de