Prins la furat de organele de politie, hotul s-a ascuns sub pat. Afla aici unde si cum s-au intamplat lucrurile


Intră acum și în grupul de

Data de 13 a fost una cu ghinion pentru un bărbat de 50 de ani, din satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei, prins la furat de organele de poliţie.

Din datele obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, totul s-a petrecut sâmbătă în jurul orelor 03:40 când, un gospodar de 68 de ani din Vatra Moldoviţei a sesizat poliţiştii faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta magazinului său situat în satul Paltinu şi încearcă să sustragă bunuri din interior.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj care în urma cercetărilor efectuate au constatat că autorul a pătruns în interior pe un geam lăsat deschis de la etajul locuinței victimei, fiind identificat ascuns sub un pat din camerele casei.

Scos afară autorul a fost identificat în persoana unui consătean de-al gospodarului, de 50 de ani, iar în urma controlului corporal, asupra lui s-au găsit o pungă de cafea, o pâine şi două sticle de alcool sanitar. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de