O ucraineanca si un botosanean, prinsi de politisti cu marfa de contrabanda


Intră acum și în grupul de

O ucraineanca de 37 de ani şi un botoşănean de 21 de ani au căzut în mâna poliţiştilor în noaptea de duminică spre luni, după ce au fost prinşi cu marfa de contrabandă asupra lor.

Din datele puse la dispoziţie de IPJ Suceava, femeia a fost prinsă aproape de miezul nopţii pe strada 9 Mai din orașul Siret, pe când căra de zor două sacoşe voluminoase. În urma controlului efectuat asupra bagajului, s-a constatat faptul că ucraineanca transporta 120 de pachete de ţigări de contrabandă în valoare de peste 12 milioane de lei vechi. Dusă la sediul poliţiei, femeia a recunoscut că țigările îi aparțin, fiind cumpărate din parcarea Vămii Siret în vederea recomercializării pe raza orașului.

Botoşăneanul a cazut în plasa poliţiştilor în jurul orelor 03:30, după ce a fost oprit pentru un control de rutină pe DJ 291A, pe raza comunei Zvoriștea. „În urma verificării autoturismului, s-a constatat faptul că, în interiorul acestuia se aflau aproape 40 de pachete de țigări provenite din Ucraina şi peste 10 litri alcool etilic ambalat în sticle neetichetate provenite din aceeaşi ţară”, ne-au mai comunicat sursele citate.

În ambele cazuri s-a procedat la ridicarea produselor în vederea confiscării, fiind întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.


Intră acum și în grupul de