Medicul de familie al fetitei rapusa de rujeola, saptamana trecuta, la Suceava, amendat de DSP cu 5.000 de lei. Vezi aici de ce


Intră acum și în grupul de

În urma controlului efectuat la cabinetul medicului de familie Călin Jean Fudulache din Comuna Izvoarele Sucevei, s-au constatat deficienţe în efectuarea şi consemnarea vaccinărilor, medicul fiind sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 lei, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii DSP Suceava.

Reamintim că dr. Fudulache a fost cel care i-a pus diagnosticul de „rujeolă” fetiţei de 12, elevă în clasa a IV-a la Şcoala Generală din Izvoarele Sucevei, care a fost răpusă de această boală, la începutul săptămânii trecute.

În documentul citat se mai arată că DSP Suceava a sesizat Colegiul Medicilor Suceava, respectiv Comisia de Jurisdicţie Profesională.

„În ceea ce priveşte evoluţia focarului de rujeolă de la Izvoarele Sucevei, la Secţia de Boli Infecţioase din Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internaţi în momentul de faţă un număr de 8 elevi ai Şcolii Generale Izvoarele Sucevei, doi elevi de la Şcoala din Bobeica şi un preşcolar de la Grădiniţa Brodina de Sus”, precizează reprezentanţii DSP.

Citeşte mai multe despre cazul fetiţei răpuse de “pojar”:

https://www.newsbucovina.ro/actualitate/45707/fetita-de-11-ani-rapusa-de-pojar-la-suceava-dsp-suceava-trateaza-cu-nonsalanta-cazul-video


Intră acum și în grupul de