Patru competitori la licitatia privind realizarea noului adapost pentru cainii vagabonzi din municipiul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Licitaţia pentru desemnarea constructorului care se va ocupa cu realizarea noului adăpost pentru câinii comunitari din municipiul reşedinţă de judeţ a trezit interesul a nu mai puţin de patru doritori.

Este vorba de societăţi sau asocieri de firme care au depus la începutul săptămânii ofertele la sediul municipalităţii, printre acestea numărându-se şi un participant din judeţul Botoşani.

Potrivit afirmaţiilor edilului şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, făcute în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, administraţia publică locală îşi doreşte semnarea, cât mai curând posibil, a contractului pentru ca adăpostul să fie finalizat în cel mai scurt timp.

Noul adăpost pentru patrupedele sucevene fără stăpân urmează a fi realizat tot în Lunca Sucevei, iar valoarea estimativă a lucrărilor ce trebuie efectuate este de 100.000 de euro. Autorităţile locale mai spun că aici vor fi găzduiţi circa 1.500 de câini vagabonzi, ce urmează să fie adunaţi de prin cartierele municipiului odată cu finalizarea lui.


Intră acum și în grupul de