Hotii de buzunare din Bazarul Suceava vor fi filmati cu camere de supraveghere (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea Primăriei Suceava a demarat un proiect prin care în Complexul Comercial Bazar vor fi montate 36 de camere de supraveghere, valoarea acestuia ridicându-se la peste 8.000 de euro.

Conform declaraţiilor făcute de şeful executivului sucevean, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, acţiunea vine complementar intenţiei de deblocare, începând cu anul viitor, a unor posturi de poliţişti locali. Aceştia au în grijă la ora actuală paza bunurilor din Bazar şi din pieţele sucevene, dar se doreşte ca organele de ordine să fie mai active şi mai prezente pe străzile oraşului în patrule mixte cu cadrele Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi nu blocate în anumite locaţii.

Serviciul de pază în locaţiile amintite urmează a fi preluat din 2013 de firme specializate. Conform afirmaţiilor primarului Ion Lungu, după finalizarea acţiunii din Centrul Comercial Bazar, camere asemănătoare urmează a fi montate şi în Piaţa Centrală şi Piaţa George Enescu din municipiul reşedinţă de judeţ.


Intră acum și în grupul de