Ovidiu Milici va fi inlocuit in CJ Suceava cu liberalul Constantin Proboteanu


Intră acum și în grupul de

Potrivit proiectului de hotărâre de Consiliu Judeţean Suceava, în şedinţa de vineri a deliberativului judeţean se va lua act de încetarea mandatului de consilier judeţean a lui Ovidiu Milici Ovidiu, ce a fost înscris pe lista electorală a Uniunii Social Liberale, din partea Partidului Social Democrat, la alegerile locale din 10 iunie 2012 şi care şi-a pierdut calitatea de membru al acestui partid prin demisie.

În locul său, va fi validat mandatul de consilier judeţean al lui Constantin Proboteanu, supleant înscris pe lista electorală a Uniunii Social Liberale din partea Partidului Naţional Liberal.

Ovidiu Milici a fost membru PSD timp de 11 ani, a fost purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene PSD Suceava, consilier judeţean şi vicepreşedinte al organizaţiei. El a părăsit partidul la începutul lunii octombrie, motivând că guvernarea USL nu l-a sprijinit pentru a rezolva problemele oamenilor. Potrivit unor surse din PSD, Milici ar fi dorit să candideze la alegerile parlamentare, dar organizaţia a votat alţi candidaţi.

El va candida din partea Forţei Civice pentru funcţia de deputat în colegiul uninominal nr.9 din Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de