Acasă Actualitate Ovidiu Milici va fi inlocuit in CJ Suceava cu liberalul Constantin Proboteanu

Ovidiu Milici va fi inlocuit in CJ Suceava cu liberalul Constantin Proboteanu


Intră acum și în grupul de

Potrivit proiectului de hotărâre de Consiliu Judeţean Suceava, în şedinţa de vineri a deliberativului judeţean se va lua act de încetarea mandatului de consilier judeţean a lui Ovidiu Milici Ovidiu, ce a fost înscris pe lista electorală a Uniunii Social Liberale, din partea Partidului Social Democrat, la alegerile locale din 10 iunie 2012 şi care şi-a pierdut calitatea de membru al acestui partid prin demisie.

În locul său, va fi validat mandatul de consilier judeţean al lui Constantin Proboteanu, supleant înscris pe lista electorală a Uniunii Social Liberale din partea Partidului Naţional Liberal.



Ovidiu Milici a fost membru PSD timp de 11 ani, a fost purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene PSD Suceava, consilier judeţean şi vicepreşedinte al organizaţiei. El a părăsit partidul la începutul lunii octombrie, motivând că guvernarea USL nu l-a sprijinit pentru a rezolva problemele oamenilor. Potrivit unor surse din PSD, Milici ar fi dorit să candideze la alegerile parlamentare, dar organizaţia a votat alţi candidaţi.

El va candida din partea Forţei Civice pentru funcţia de deputat în colegiul uninominal nr.9 din Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version