La Colegiul Tehnic „Petru Musat” din Suceava, se anunta un Bal al Bobocilor fara tema. Afla aici din ce motiv!


Intră acum și în grupul de

Pornind de la ideea că nu este necesară alegerea unei anumite teme pentru a te putea simţi bine la Balul Bobocilor, organizatorii de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava promit în acest an un spectacol reuşit sub deviza „O temă pierdută”.

„Ne-am propus ca în acest an să fim originali şi să nu trebuiască să ne ghidăm după o anumită temă de bal pentru a putea da frâu liber imaginaţiei noastre. Cu toate acestea, la finalul evenimentului, vom dezvălui celor prezenţi cât este de importantă, sau nu, alegerea unei teme de bal”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, prof. Alina Creţu, în calitate de organizator.

Potrivit acesteia, în competiţia pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc vor intra 8 perechi (8 fete şi 8 băieţi) care vor defila în ţinută de zi, ţinută de seară şi vor trebui să dovedească că stăpânesc dansul popular (“Sârba”, “Hora”, “Bălăceana”).

Spectacolul va fi condimentat şi de alte momente pregătite special de elevii Colegiului Tehnic „Petru Muşat”: scenete, parodii, momente de interpretare vocală live, prezentare de modă. „Parada va avea loc la finalul balului şi va veni în ajutorul celor doi prezentatori. Aceştia se vor convinge că nu este neaparată alegerea unei teme anume pentru a putea asculta muzică de calitate şi pentru a garanta succesul momentelor artistice. Subliniez că prezentarea de modă va aduce pe scenă personaje celebre din literatura română, din filme, dar şi din peisajul monden”, a completat prof. Alina Creţu.

Balul Bobocilor 2012 de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava va avea loc miercuri, 24 octombrie, de la ora 18.00, în Club Babylon din Suceava.

Invitaţii speciali ai serii vor fi componenţii trupei sucevene „S.I.A.R. Project”.


Intră acum și în grupul de