DELIA DRAGUNEA si MIRCEA VACARIUC, talentatii Miss si Mister Boboc 2012 ai Colegiului National „Nicu Gane” din Falticeni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Clubul Down Town Cinema din Fălticeni s-a transformat joi seară, preţ de câteva ore, în cel mai spectaculos şi strălucitor oraş din lume, Las Vegas, cu ocazia desfăşurării ediţiei 2012 a Balului Bobocilor 2012 organizat de Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni.

Deschiderea spectacolului a fost una inedită, având loc pe ritmurile Fanfarei Militare Garnizoana Iaşi. Imediat după acest moment, în scenă şi-au făcut apariţia cele 9 perechi de boboci care au intrat în pielea diferitelor personaje venite să îşi încerce norocul la “Grand Casino” din Las Vegas.

Unul dintre cele mai colorate momente ale serii a fost proba de aptitudini, acolo unde majoritatea concurenţilor au demonstrat că sunt foarte inventivi şi energici atunci când vine vorba de dans, interpretare vocală, interpretare instrumentală, sau numere de magie.

Luaţi pe neaşteptate de proba “surpriză”, bobocii au lucrat în echipă şi au răspuns cu brio provocărilor pregătite de organizatori. Cei 18 boboci au fost angrenaţi în următoarele probe de îndemânare fizică – “Sărutul de Crăciun”, “La ţintă”, “Ţopăilă cu clopoţei”, “Careul de Popi”, “Globuri în pahar”, “Umflă şi dezumflă”, “Bătaia cu bulgări” sau “Paiul în gură”.

În calitate de invitat de onoare, Răzvan Alexe, alias Krem, finalist al emisiunii “Românii au Talent”, alături de colegul său de scenă Smokey, au provocat isterie în rândul tinerilor care au luat parte la eveniment. O reacţie la fel de explozivă a fost provocată şi de prestaţia trupei de dans “Swag Crew” din Botoşani.

Pentru talentul şi implicarea de care au dat dovadă, toţi cei 18 concurenţi au fost premiaţi, în funcţie de felul în care au reuşit să se facă remarcaţi pe parcursul serii de bal.

Bobocii Colegiului “Nicu Gane” din Fălticeni au obţinut astfel următoarele distincţii:
Mister Popularitate – Mircea Vacariuc, Miss Popularitate – Diana Andreş, Miss Eleganţă – Bianca Jitaru, Mister Eleganţă – Ionuţ Mitocaru, Locul III, la băieţi – Sabin Anton, Locul III, la fete – Dana Custrin, Locul II, la băieţi – Matei Ignat, Locul II, la fete – Lorena Lala.

Titlurile de Mister şi Miss Boboc 2012 al Colegiului Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni au revenit participanţilor Mircea Vacariuc şi Delia Drăgunea. Printre cadourile obţinute, la împlinirea vârstei de 18 ani, cei doi vor urma, gratuit, cursurile unei şcoli de şoferi.

După anunţarea finaliştilor, balul a continuat cu prestaţia îndrăgitei trupe Hi-Q.


Intră acum și în grupul de