Marina Carneala si Pavel Timu, Miss si Mister Boboc 2012 ai Liceului Tehnologic Iacobeni, judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liceului Tehnologic Iacobeni, din judeţul Suceava şi-a desemnat vineri după-amiază cei mai frumoşi şi mai talentaţi boboci. Ediţia din acest an a Balului Bobocilor organizat de elevii claselor terminale a avut loc în incinta Casei Naţionale din localitate.

Fără a beneficia de jocul de lumini de la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul reşedinţă de judeţ, de o scenă care să permită desfăşurarea unui număr impresionant de forţe şi mai ales de tot felul de formaţii şi numere de umplutură, organizatorii s-au ghidat în realizarea spectacolului după zicala “Toamna se numără bobocii”.

În ciuda numeroaselor lipsuri, şi fără susţinerea sponsorilor care, la colegiile cu ştaif din judeţul Suceava sunt de nelipsit, elevii claselor a XII-a din cadrul Liceului Tehnologic au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru ca cele şase perechi de boboci să se lupte de la egal la egal pentru obţinerea mult râvnitelor titluri de Miss şi Mister Boboc 2012.

Şapte probe de foc i-au aşteptat pe tinerii concurenţi, toţi urmăriţi şi notaţi cu atenţie de un juriu condus de directorul liceului, Camelia Elena Filipciuc, şi format, surprinzător, doar din persoane de sex feminin, dar care s-au dovedit a fi nişte membri foarte exigenţi. Printre acestea, s-a numărat şi primarul localităţii, Angelica Fodor.

Prezentările personale cât mai ingenioase, dansul modern, scenetele şi probele de dans, de karaoke sau de îndemânare au făcut ca cei prezenţi în sala Casei Naţionale din Iacobeni, fie ei pe scenă sau în public, să petreacă mai bine de trei ore de bună dispoziţie, fără invitaţi de marcă în valoare de mii de euro, dar cu nelipsita discotecă de la final.

După ce titlurile de Miss şi Mister Popularitate au fost acordate Anei-Maria Tironiac şi lui Marius Şecman, juriul a decis că cei mai frumoşi şi mai talentaţi concurenţi sunt Marina Cârneală şi Pavel Timu, care au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2012 ai Liceului Tehnologic Iacobeni.

Interesant de menţionat este faptul că în concurs au fost prezenţi ca şi concurenţi doi fraţi, Petrea şi Pavel Timu, care s-au întrecut de la egal la egal, unul dintre ei ieşind de altfel şi triumfător.

Conducerea unităţii de învăţământ şi-a exprimat încrederea că ediţia viitoare a Balului Bobocilor va fi una şi mai reuşită, iar primarul Angelica Fodor, a promis o Casă Naţională total reabilitată şi îmbunătăţită.


Intră acum și în grupul de