Trupa “Alb Negru” va concerta pe scena de la Falticeni. Vezi aici la ce Bal al Bobocilor vor canta artistii!


Intră acum și în grupul de

Balul Bobocilor organizat de elevii de la Colegiul Agricol Fălticeni care va avea loc joi, 25 octombrie 2012, de la ora 18.00, în Down Town Cinema Club, îi va avea ca invitaţi speciali pe soliştii trupei “Alb Negru” şi pe artistul Michael Star.

Potrivit organizatorilor, tema balului din acest an va fi “Disney World”. “Am ales această temă pentru că exprimă tinereţe, optimism, copilărie, dar şi pentru faptul că ne oferă o gamă variată de personaje şi costumaţii ce vor fi purtate cu talent de către bobocii noştri. Dorim să dăm o notă comică spectacolului de joi, adecvată vârstei elevilor din clasele a IX-a”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, prof. Luminiţa Matei, în calitate de organizator.

Potrivit acesteia, în concurs sunt înscrise 8 perechi de boboci, care vor fi supuşi celor cinci probe de concurs: prezentare, dans, spontaneitate şi logică, aptitudini şi o probă surpriză.

„Bobocii vor dansa pe ritmuri de muzică populară, latino, rock’n roll şi dance”, a dezvăluit profesoara. Aceasta a adăugat faptul că, în afara probelor de concurs, spectacolul va fi completat cu alte momente de dans şi interpretare vocală.


Intră acum și în grupul de