Suparat pe o defectiune tehnica, un client a distrus cu toporul opt „pacanele” dintr-o sala de jocuri


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a cărui identitate a rămas deocamdată necunoscută este căutat de poliţişti pentru a răspunde în faţa legii, după ce a distrus toate aparatele de jocuri electronice dintr-o agenţie de profil din oraşul Vicovu de Sus.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, totul s-a petrecut marţi seară, în jurul orelor 18:00, la o societate comercială care îşi derulează activitatea pe Calea Bucovinei din localitatea Vicovu de Sus „unde sunt organizate jocuri electronice și pariuri sportive”, când în agenţie au intrat două persoane necunoscute care s-au apucat să joace la două dintre aparate.

La un moment dat, supărat din cauza banilor pierduţi, dar mai ales de la o defecţiune tehnică apărută în timpul jocului, unul dintre bărbaţi a început să adreseze tot felul de reproşuri la adresa gestionarului de serviciu, iar apoi „a ieșit din agenție și a revenit cu un topor, cu care a lovit cele 8 aparate electronice distrugând display-ul acestora”.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală față de autori necunoscuţi pentru comiterea infracţiunii de „distrugere”, prejudiciul fiind stabilit la o primă evaluare la suma de 8.000 de euro.


Intră acum și în grupul de