Ucraineni prinsi cu tigari de contrabanda, in urma unui control de rutina efectuat de politistii suceveni in traficul rutier


Intră acum și în grupul de

Doi ucraineni s-au ales cu dosar penal şi au rămas şi fără autoturismul cu care se deplasau, după ce au fost prinşi de poliţişti transportând ţigări de contrabandă.

Potrivit IPJ Suceava, totul s-a petrecut în urma unui control de rutină efectuat de o patrulă mixtă poliție-poliție locală, în traficul rutier, marţi dimineaţă, în jurul orelor 05:30, pe strada 28 Noiembrie, din oraşul Siret.

În autoturismul oprit pentru verificări se aflau două persoane, un bărbat de 37 de ani care era şi şoferul autovehiculului, şi o femeie de 50 de ani, ambele având domiciliul în Raionul Hliboca – Cernăuţi, iar la controlul efectuat în portbagajul maşinii au fost identificate mai multe bagaje în care se aflau aproape 500 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 4.900 de lei.

„Din declarațiile verbale ale celor două persoane depistate a rezultat că bagajele în care au fost identificate țigările nu le aparțin, fiind primite de la un cunoscut și urmau să le transporte în Piața Orașului Siret, urmând a fi preluate de o persoană necunoscută”, ne-au mai comunicat sursele citate.

Cu toate acestea, întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar celor doi li s-au întocmit dosare de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”. Totodată, s-a procedat şi la indisponibilizarea autoturismului la Sediul Poliției Orașului Siret.


Intră acum și în grupul de