Bagat in arest, dupa ce a vrut sa faca sex cu o fata de 12 ani. Afla aici cum s-a petrecut totul


Intră acum și în grupul de

Un fălticenean în vârstă de 41 de ani a ajuns după gratiile arestului IPJ Suceava, după ce a a încercat, marţi seară, să întreţină raporturi sexuale cu o fată de doar 12 ani din aceeaşi localitate.

Cercetările efectuate de poliţişti în acest caz au început, potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, după ce poliţia a fost sesizată despre cele întâmplate marţi, în jurul orelor 21:00.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că în jurul orelor 18:30, minora a plecat cu acordul mamei la joacă în zona străzii Izvor din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava. „S-a întâlnit cu mai mulţi copii, cu care s-a jucat circa o oră iar, când ceilalţi au plecat acasă, minora a intrat în scara unui bloc. La un moment dat după ea a intrat şi un bărbat pe care îl cunoştea după nume, care a prins-o de mână, apoi a condus-o în mod forţat la apartamentul său amplasat la etajul III. De asemenea, s-a stabilit că agresorul a şi muşcat-o pe fată de buza superioară provocându-i leziuni”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

În urma probelor administrate de poliţişti, faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, pentru comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, lipsire de libertate în mod ilegal şi corupţie sexuală”, ulterior fiind prezentat în faţa judecătorilor care au emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile. „Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca după definitivarea cercetărilor să se dispună procedural”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de