Captura de tigari de contrabanda de peste 160.000 de lei, reusita de politistii de frontiera suceveni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O captură de ţigări de contrabandă în valoare de peste 160.000 de lei a fost realizată pe parcursul noptii de miercuri spre joi de poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi. Aceştia au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, ocazie cu care au oprit în trafic, pe raza localităţii Gălăneşti, un microbuz marca Ford Tranzit, la volanul căruia se afla un cetăţean iordanian, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în municipiul Suceava.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit ca bărbatul transportă ţigări de contrabandă, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii acestuia împreună cu microbuzul la sediul Punctului de lucru Vicov din cadrul SPF Rădăuţi, în vederea efectuării unui control specific”, ne-a declarat ag.pr. Ionela Husdup, purtător de cuvânt în cadrul STPF Suceava.

În autovehicul, sub bagajele conducătorului auto au fost descoperite 18.500 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, astfel că iordanianul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar ţigările cât şi microbuzul au rămas în posesia organelor de ordine.


Intră acum și în grupul de