Depozit de furaje inghitit de flacari in toiul noptii, la Brodina, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Spaima s-a instalat în noaptea de miercuri spre joi în gospodăria unei familii din localitatea Brodina, judeţul Suceava, după ce depozitul de furaje din curtea acesteia a fost înghiţit de flăcări.

Potrivit Biroului de presă din cadrul ISU Suceava, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Siret au fost chemaţi în ajutor aproape de orele 03:00, spre locul incidentului plecând de urgenţă două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit incendiul manifestându-se pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, existând oricând pericolul ca acesta să se extindă şi la casa de locuit din gospodărie şi două anexe învecinate.

În ajutorul pompierilor sireteni au mai venit un echipaj de la Detaşamentul Rădăuţi şi voluntarii de la SVSU Straja, judeţul Suceava.

După aproape patru ore de luptă cu flăcările, incendiul au fost stins fără a se înregistra victime omeneşti, dar nu înainte ca acestea să transforme în scrum depozitul de furaje, circa un metru cub de lemne de foc şi aproximativ două tone de hrană pentru animale.


Intră acum și în grupul de