„Ziua Armatei Romaniei” a fost marcata si la Suceava


Intră acum și în grupul de

Respectând tradiţia ultimilor ani, Piaţa Tricolorului din centrul Sucevei a găzduit joi, 25 octombrie, de “Ziua Armatei Române”, o ceremonie militară şi o slujbă religioasă, urmată de depunere de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Eroilor Români „Bucovina Înaripată”.

La eveniment au participat cadre militare în activitate, în rezervă şi în retragere, veterani de război, reprezentanţi ai Prefecturii, Consiliului Judeţean, Primăriei Suceava, reprezentanţi ai partidelor politice, ai instituţiilor culturale, ştiinţifice, religioase, ai asociaţiilor, ligilor şi fundaţiilor, elevi şi studenţi, reprezentanţi ai societăţii civile.

Detaşamentul de onoare a fost compus din militari ai Batalionului 17 Vânători de Munte „Dragoş Vodă” Vatra Dornei, Colegiului Militar Liceal „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava şi ai Şcolii de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni.

Precizăm că ceremonia a fost organizată de Centrul Militar Judeţean Suceava, în colaborare cu structurile cu atribuţii în domeniul apărării naţionale şi cele ale administraţiei publice locale.


Intră acum și în grupul de