IULIA-ALEXANDRA DAVIDESCU si SEBASTIAN GULEI, Miss si Mister Boboc 2012 ai Colegiului de Informatica „Spiru Haret” Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Elevii de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” din Suceava au marcat şi în acest an şcolar o ediţie de succes a Balului Bobocilor 2012, ce i-a avut ca finalişti pe concurenţii Iulia-Alexandra Davidescu şi Sebastian Gulei.

Deşi în prima parte a spectacolului organizatorii s-au confruntat cu câteva defecţiuni tehnice la partea de sonorizare, momentele care au urmat, talentul elevilor, dar şi originalitatea bobocilor, au avut ca finalitate un bal reuşit.

Cele 10 perechi de boboci şi-au făcut prezentarea într-un mod inedit, purtând haine de epocă şi dansând Menuet. Dacă prima probă s-a dovedit a fi floare la ureche pentru aceştia, şi la proba a doua, concurenţii au arătat că stăpânesc ritmurile Disco şi deţin cunoştinţe de cultură muzicală. Astfel, fiecare din cei 20 de participanţi a trebuit să recunoască coloana sonoră a unei melodii consacrate.

La cea de-a III-a probă, bobocii haretişti au arătat că au personalitate, dar şi idoli, fiecare elev fiind prezentat prin prisma cântăreţului său preferat. Aceştia s-au deghizat în vedete care se bucură de notorietate în industria muzicală.

Deşi învaţă la un colegiu cu profil real, elevii au demonstrat că au abilităţi muzicale deosebite. Fie că au interpretat vocal, la pian sau la chitară, aceştia au cucerit publicul prezent graţie talentului lor. O mare parte din momentele pregătite au fost scenete, parodii, pantomime, cu ajutorul cărora publicul s-a distrat copios.

Spectacolul a fost completat de interpretarea unor piese în limba franceză, de prestaţia cunoscutei trupe de rock Cross Side, de dansul de stradă al trupei „Ego Maniax”, dar şi de show-ul incendiar garantat de invitatul special al serii, îndrăgita trupă VUNK.

La finalul evenimentului, bobocii au primit următoarele distincţii: Miss TusiRomania – Alexandra Gabriela Dumitriu, Mister TusiRomania – Sebastian Gulei, Miss Popularitate – Valentina Cristina Voinea, Mister Popularitate – Gheorghe Boboc, Miss Dance – Maria Luiza Patraş şi Mister Dance – Alexandru Constantin Polocoşer.

Titlul de Miss şi Mister Boboc 2012 al Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret” din Suceava a fost obţinut de Iulia-Alexandra Davidescu şi Sebastian Gulei.


Intră acum și în grupul de