STEFANA DARIUTA si VLAD BOBOC, cei mai frumosi boboci ai Colegiului Agricol Falticeni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prinţese, zâne, îngeraşi, regine şi cavaleri, Alba-ca-Zăpada cu piticii ei şi multe alte personaje de poveste s-au întâlnit joi seară, în Clubul Down Town Cinema din municipiul Fălticeni pentru a readuce la viaţă lumea tărâmurilor fermecate, lumea Disney.

Chiar “Disney World” a fost şi tema aleasă pentru acest an de organizatorii Balului Bobocilor de la Colegiul Agricol Fălticeni, un spectacol în care competitorii şi-au luat rolurile foarte în serios şi au încercat să impresioneze juriul din care a făcut parte şi primarul localităţii, Cătălin Coman.

Ediţia din acest an a balului a adus la Colegiul Agricol Fălticeni o competiţie dură, dar plină de fair-play între opt perechi de boboci, fiecare dintre ei interpretând un personaj binecunoscut din desenele animate ori din poveştile copilăriei.

După o scurtă prezentare în versuri a fiecărui concurent, bobocii lansaţi în lupta pentru titlurile de Miss şi Mister au trebuit să danseze cât mai bine pe ritmuri de rock’n roll, dance, hip-hop sau muzică populară, să demonstreze că sunt cât mai spontani, dar că deţin şi noţiuni de cultură generală, pentru ca la final organizatorii să le testeze abilităţile practice ale competitorilor printr-o probă surpriză, dar plină de haz, care a făcut deliciul spectatorilor.

Pe lângă momentele artistice oferite de talentele autohtone, elevii Colegiului Agricol Fălticeni s-au bucurat joi seară şi de prezenţa în mijlocul lor a lui Michael Star şi trupa „Alb Negru”, care au ridicat la propriu sala în picioare.

La finalul concursului, juriul a decis ca titlul de Mister Boboc 2012 să-i fie atribuit lui Vlad Boboc, iar Miss Boboc 2012 a Colegiului Agricol Fălticeni a fost desemnată Ştefana Dăriuţă.


Intră acum și în grupul de