Trei botosaneni surprinsi la furat varza in localitatea Bursuceni, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Trei botoşăneni sunt căutaţi de organele de poliţie după ce au fost surprinşi de proprietarul unui teren agricol din localitatea Bursuceni, judeţul Suceava, la furat de varză.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a fost înregistrat sâmbătă după-amiază în jurul orelor 15:00 când gospodarul a mers în câmp să vadă cum arată recolta.

Omul, în vârstă de 46 de ani, deţine o suprafaţă de teren cultivată cu varză în tarlaua cunoscută sub denumirea ”Luncă Siret Bursuceni” iar în momentul în care a ajuns la faţa locului a surprins trei persoane cu un atelaj hipo care încercau să sustragă varză.

„La vederea proprietarului cele trei persoane au început să arunce cu bolovani asupra bărbatului care a părăsit atelajul hipo cu care se deplasa, iar din faetonul său, unul dintre hoţi i-a sustras un telefon mobil, o furcă dar şi lanțul cu care era legat calul la atelaj pentru a nu putea fi urmăriţi” ne-au mai comunicat sursele citate.

După ce i-au luat bunurile omului cei trei au fugit cu faetonul lor spre localitatea Corni, județul Botoșani, trecând cu atelajul hipo prin vadul râului Siret. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliție Verești, în cooperare cu cei ai Postului de Poliție Corni, județul Botoșani, în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului, întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Intră acum și în grupul de