Patru tineri au spart un depozit de pe Traian Vuia pentru a fura caloriferele


Intră acum și în grupul de

Patru tineri au fost surprinşi luni seară, pe strada Traian Vuia din municipiul reşedinţă de judeţ, de un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, pe când încărcau de zor mai multe calorifere într-un autovehicul.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, “procedându-se la legitimarea celor în cauză s-a constatat că este vorba despre o persoană de 23 de ani, din comuna Zvoriştea, şi trei sucevei cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani”, iar cu ocazia cercetărilor efectuate, cei patru au recunoscut că au pătruns în sediul depozitului ce aparţine unei societăţi comerciale din municipiul reşedinţă de judeţ, de unde au sustras patru calorifere precum şi mai mulţi elemenţi de calorifer.

Toate materialele furate urmau să fie valorificate la diferite centre de colectare a fierului vechi. “În baza materialului probator, s-a dispus începerea urmării penale faţă de toţi cei patru autori, iar faţă de cel mai în vârstă dintre participanţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de