OANA URSU si FLAVIUS RUSU, Miss si Mister Boboc 2012 ai Colegiului Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Balul Bobocilor 2012 de la Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Suceava le-a adus titlurile de Miss şi Mister Boboc, elevilor Oana Ursu şi Flavius Rusu.

Spectacolul găzduit de sala mare a Casei de Cultură din Suceava a angrenat în competiţia pentru câştigarea titlurilor de Miss şi Mister Boboc 2012 un număr de şase perechi. Dincolo de frumuseţe, concurenţii au trecut prin focul celor patru probe din concurs, după cum urmează: prezentare, întrebări şi provocări, interpretarea unei secvenţe preluate dintr-un cunoscut film românesc, respectiv dans, probă la care participanţii şi-au etalat şi elegantele ţinute de seară.

Dacă la proba “Întrebări şi provocări” bobocii au trebuit să recite o strofă dintr-o poezie, să citească din mers, sau să hotărască soarta României în condiţiile în care ar fi fost pentru o zi preşedinte, la cea de-a treia probă, concurenţii au demonstrat îndemânare şi talent atunci când au intrat în pielea marilor actori români care au jucat în filmele: “Comedie de modă veche”, „Pistruiatul”, „Liceenii” şi „BD intră în acţiune”.

Dincolo de aceste momente, publicul prezent la eveniment a savurat din plin momentele pregătite de elevii din clasele mai mari – parodii, scenete, dans modern, interpretări vocale (muzică populară) şi instrumentale, la saxofon.

Cel mai aşteptat moment al serii, marea premiere, le-a dat ceva bătăi de cap prezentatorilor, cât şi celor care s-au aflat în juriu, întrucât au fost încurcate numele câştigătorilor.

În cele din urmă, titlurile de Miss şi Mister Boboc au fost obţinute de frumoşii concurenţi Oana Ursu şi Flavius Rusu.

Reamintim că şi în acest an, Balul Bobocilor a fost realizat exclusiv de elevii Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava, din motive financiare neexistând un invitat special.


Intră acum și în grupul de