Beat fiind, un barbat din Rotunda a dat buzna in casa unei consatence si a amenintat-o cu bataia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din localitatea Rotunda, judeţul Suceava, s-a ales miercuri seară cu dosar penal după ce, aflat sub influenţa alcoolului, a dat buzna în casa unei consătence şi a ameninţat-o cu bătaia.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 18:00, în ajutor fiind chemaţi lucrătorii Poliţiei oraşului Liteni.

Cercetările efectuate de organele de poliţie au stabilit că, femeia, în vârstă de 28 de ani, locuieşte în satul Rotunda împreună doar cu fiica ei minoră, iar miercuri seară, în timp ce se afla în locuinţă, l-a văzut intrând în casă pe un consătean care se afla în stare vădită de ebrietate şi care a început să o ameninţe cu acte de violenţă.

Tânăra mamă i-a cerut bărbatului să plece şi pentru că acesta nu intenţiona să facă acest lucru, a apelat numărul de urgenţă 112, moment în care consăteanul a ieşit din casă şi a fugit fără ca femeia şi fiica sa să fie agresate fizic.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de bărbat sub aspectul comiterii infracţiunilor de “violare de domiciliu şi ameninţare”.


Intră acum și în grupul de