VERONICA CIOBOTARIU si VALENTINO BONDOR, Miss si Mister Boboc, la Colegiul „Andronic Motrescu” Radauti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Creativi şi energici, elevii Colegiului „Andronic Motrescu” din Rădăuţi au bifat şi în acest an un Bal al Bobocilor construit după o temă originală, care i-a avut ca şi câştigători pe concurenţii Veronica Ciobotariu şi Valentino Bondor.

Tema balului din acest an a fost una îndrăzneaţă, în care elevii din clasele mai mari şi-au demonstrat talentul regizoral şi actoricesc în prezentarea unei siropoase telenovele, care s-a desfăşurat în faţa publicului rădăuţean în momentele cheie din timpul spectacolului, în decursul a patru episoade.

Fiecare moment artistic a fost introdus în show-ul colegiului în cadrul unei emisiuni TV parodiate, întrucât tema principală a balului a arătat că, Colegiul „Andronic Motrescu” din Rădăuţi şi-a deschis televiziune („C.A.M. Colegiul Andronic Motrescu TV”).

Balul din acest an a readus pe scena Casei de Cultură din Rădăuţi şi vechii elevi ai Colegiului, care au încântat publicul cu ritmuri alese de muzică populară şi uşoară. Alături de aceştia, bobocii, dar şi ceilalţi elevi implicaţi în organizarea balului, au arătat că ştiu să cânte vocal şi instrumental, să danseze robotic, să joace teatru, să facă beatbox şi jonglerii cu bicicleta.

La proba de perspicacicate, cei 16 boboci (8 perechi) au răspuns ingenios la întrebări incomode precum: “Ce ai face dacă Irinel Columbeanu te-ar cere în căsătorie?”, „Cum ai cheltui un milion de euro în 24 de ore?”, „Ce ai face dacă ai ajunge preşedinte pentru o zi?”, „Ce ai face dacă ai deveni invizibil pentru o zi?” ş.a.

Dacă la proba surpriză, băieţii au defilat în ţinutele colegelor de scenă, stârnind râsul, dar şi admiraţia celor din sală, fetele au trebuit să realizeze în doar câteva minute, portretul partenerului. Pe lângă proba de bans, bobocii au defilat graţios şi elegant în ţinute de seară alese, asta nu înainte de a asista la concertul incendiar susţinut de invitata specială a serii – artista Lora.

În cele din urmă, după lungi momente de aşteptare şi suspans, Miss şi Mister Boboc 2012 la Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuţi au fost desemnaţi elevii VERONICA CIOBOTARIU şi VALENTINO BONDOR.


Intră acum și în grupul de