Cal mort intr-un incendiu izbucnit la o gospodarie din Breaza de Sus, in urma unui gest intentionat


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc au intervenit duminică noapte pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Breaza de Sus, din judeţul Suceava.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul ISU Suceava, militarii s-au deplasat la locul intervenţiei cu două autospeciale încadrate cu 8 subofiţeri şi au constatat că ardea adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ 64 de metri pătraţi, existând pericolul propagării incendiului şi la anexele învecinate.

În ciuda intervenţiei prompte a pompierilor, flăcările au distrus grajdul gospodăriei, aproximativ două tone de furaje, circa patru metri cubi de lemne, o sanie de transport, iar un cal aflat în adăpostul de animale a murit.

Cazul a fost acum preluat de organele de poliţie pentru continuarea cercetărilor şi identificarea autorului incidentului deoarece pompierii au stabilit drept cauză probabilă de producere a incendiului ca fiind flacăra de la o sursă de aprindere folosită în mod intenţionat pentru a genera incendiul.


Intră acum și în grupul de