Un barbat din Capu Campului a ajuns la spital in coma de gradul patru dupa ce a primit o singura palma


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 48 de ani din localitatea Capu Câmpului, judeţul Suceava, a ajuns luni dimineaţă în stare gravă pe patul de spital, după ce a primit o simplă palmă.

Potrivit informaţiilor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, omul a fost adus cu ambulanţa la Spitalul orăşenesc Gura Humorului în jurul orelor 07:50, cu “traumatism cranio-cerebral fiind în comă de gradul III – IV”, fiind transferat imediat la Spitalul Judeţean “Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Cercetările au fost preluate de Serviciul investigaţii criminale Suceava, ocazie cu care s-a stabilit că, duminică seara, în jurul orei 20:00, pe terasa din faţa unui magazin din satul Capu Câmpului, între victimă şi un consătean de 53 de ani a avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice de ambele părţi, ocazie cu care bărbatul a fost lovit de cealaltă persoană, o singură dată cu palma peste faţă. În urma loviturii primite, omul a fost proiectat pe treptele de beton din faţa magazinului, lovindu-se în zona occipitală.

Conform surselor citate, în urma probatoriului administrat, a fost începută urmărirea penală faţă de bărbatul de 53 de ani sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală gravă”.


Intră acum și în grupul de