Suceveanul Ciprian Teodorescu merge in Etapele LIVE ale show-ului “Vocea Romaniei”


Intră acum și în grupul de

Suceveanul Ciprian Teodorescu, concurentul care i-a impresionat cu vocea sa pe toţi cei patru juraţi în cadrul primei emisiuni din cel de-al doilea sezon „Vocea României”, a trecut cu brio şi de cea de-a doua etapă, reuşind să rămână în competiţie.

Prestaţia lui Ciprian de marţi seară și a colegei sale Magdalena Cichirdan, ambii antrenaţi de Loredana Groza, a stârnit reacţii neaşteptate în rândul juraţilor, Horia Brenciu apreciind momentul artistic ca fiind “prima telenovelă de la Vocea României”.

Cei doi au impresionat audienţa interpretând cu mult sentiment melodia “Have I told you lately”. Deopotrivă a fost apreciat şi gestul cântăreţului, acela de a-i oferi un trandafir galben partenerei în timpul interpretării.

Deşi alegerea a fost una grea pentru Loredana, artista a ales să meargă mai departe în concurs cu suceveanul Ciprian Teodorescu. Decizia a stârnit reacţii în lanţ, de bucurie, în rândul apropiaţilor lui Ciprian, care i-au invadat pagina de facebook cu mesaje de felicitare şi încurajare pe mai departe.

La rândul său, concurentul le-a transmis: „Vă mulţumesc din inimă tuturor, pentru susţinere, încurajări, sfaturi, critici şi gândurile frumoase pe care mi le-aţi transmis. Toate sunt constructive. Vă promit ca am să fiu de două ori mai bun la fiecare emisiune de acum înainte”.


Intră acum și în grupul de