O femeie din Serbauti si-a pierdut viata, dupa ce a incercat sa traverseze strada prin loc nepermis


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 64 de ani din comuna Şerbăuţi, judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa, după ce a încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

Conform Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul dimineţii de marţi, pe strada Calea Humorului din municipiul reşedinţă de judeţ. Aici, „în jurul orelor 09:50, un conducător auto de 22 de ani din comuna Mănăstirea Humorului, în timp ce conducea autoturismul, a surprins şi accidentat grav pe femeie care s-a angajat în traversare neregulamentară a străzii”.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde în urma consultaţiei medicale i s-a stabilit diagnosticul de „politraumatism prin accident rutier, TCC, hematom subarabordian, contuzie toraco abdominală, fractură femur stâng şi comă indusă”, necesitând pentru vindecare 45 – 50 zile de îngrijiri medicale, rămânând internată în secţia de terapie intensivă.

Din păcate însă, starea femeii s-a agravat foarte repede, iar pe parcursul după-amiezii, s-a stins din viaţă fără ca medicii să mai poată face ceva. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.


Intră acum și în grupul de