Evenimentele saptamanii la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Iulius Mall Suceava a pregătit încă o săptămână cu evenimente inedite pentru clienţii săi. Surprizele se vor ţine lanţ, iar momentele spectaculoase îi vor încânta pe suceveni. Târg handmade, expoziţie de artă plastică, lansare de carte, spectacol de caritate şi activităţi interactive pentru copii se află pe agenda acţiunilor desfăşurate în această săptămână la Iulius Mall.

Luni, miercuri şi vineri sunt zile cu dans pentru prichindeii veniţi la Iulius Mall. De la ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, copiii vor putea lua lecţii de dans. Veselia ritmurilor de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot îi va încânta pe cei mici.

Sâmbătă, 10 noiembrie 2012, năzdrăvanii vor putea să-şi dezvolte abilităţile în cadrul atelierelor de creaţie tematice, organizate începând cu ora 12.00, în zona KidsLand, de la parterul Iulius Mall. Duminică, de la aceeaşi oră, prichindeii sunt invitaţi să fie spectatorii piesei Fata Pădurarului, pusă în scenă de Teatrul de Păpuşi „Puppet”. În plus, copiii din comuna Berchişeşti vor susţine un program de divertisment.

Joi, 8 noiembrie 2012, sucevenii sunt aşteptaţi să participe la spectacolulul „Din inimă… pentru inimă!”. Iulius Mall sprijină acţiunea caritabilă cu scopul de a strânge fonduri pentru Denis Anghel, un băieţel de nici 2 ani a cărei inima depinde de 2.000 de euro. Asociaţia Multicare Suceava organizează această acţiune, pe scenă urcând interpreţii Andreea Chisăliţă, Diana Alexa, Lucian Dragotă, Vlad Dumitru şi formaţia „Ciutura”. În cadrul evenimentului va fi organizată şi o expoziţie de desene, produse hand-made şi obiecte donate pentru strângerea de fonduri.

Sâmbătă, de la ora 14.00, librăria Cărtureşti, din cadrul Iulius Mall, găzduieşte lansarea unui nou volum de poezii dedicate celor mici. Poetul Sorin Poclitaru completează seria cărţilor pentru copii cu „Manualul de obrăznicii”. Evenimentul va fi marcat printr-o expoziţie de cărţi în miniatură organizată de Galeriile Anticariat ale lui Dumitru I. Grumăzescu, din Iaşi, dar şi de un program al grupului de copii Voces, din Dorohoi.

Până pe 30 noiembrie, clienţii Iulius Mall îşi pot încărca bateriile culturale printr-o privire asupra expoziţiei de artă plastică româno – polonă, găzduită în galeria de la etajul mall-ului. Dedicat Zilei Independenţei Poloniei, vernisajul cuprinde 20 de reproduceri după lucrările semnate de pictorul Tymon Niesolowski şi 20 de ilustraţii ale poeţilor bucovineni, realizate de Mihai Pânzaru.

Între 8 şi 11 noiembrie, Iulius Mall organizează, la parter, târgul de handmade. Sucevenii care au dat frâu liber imaginaţiei îşi pot pune în valoare munca, iar amatorii de articole unicat îşi pot îmbogăţi colecţiile. Fie că vor fi dăruite sau cumpărate pentru ţinutele personale, accesoriile handmade vor aduce un plus de autenticitate celor care le adoptă.

Departament PR


Intră acum și în grupul de