Acasă Actualitate Medic ginecolog din Vatra Dornei, batut de un sot gelos

Medic ginecolog din Vatra Dornei, batut de un sot gelos


Intră acum și în grupul de

Un medic ginecolog din Vatra Dornei a fost lovit cu pumnii chiar în cabinetul său de către soţul unei femei care venise la o consultaţie. Bărbatul a devenit gelos când a aflat că medicul i-a recomandat femeii să vină peste câteva zile să îşi facă alte analize.

Potrivit rtv.net, in urmă cu câteva zile, femeia s-a dus la un control ginecologic la Spitalul Municipal din Vatra Dornei. Medicul i-a recomandat pacientei să revină în zilele următoare şi pentru alte consultaţii. Când a aflat acest lucru, soţul femeii s-a enervat.



Marţi, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, aflat în stare de ebrietate, a intrat în cabinetul doctorului şi l-a luat la bătaie, lovindu-l cu pumnii în figură.

Incidentul a fost sesizat telefonic Poliţiei de către o asistentă medicală, o echipă de poliţişti deplasându-se la faţa locului.

Sursa citată precizează că în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul a intrat în incinta Maternităţii Spitalului municipal Vatra Dornei, unde a agresat un medic, prin scandalul produs fiind afectată activitatea secţiei respective şi creându-se în rândul personalului medical “o stare de temere şi indignare”.

Bărbatul a fost reţinut şi este cercetat pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri.

El urmează să fie prezentat, miercuri, Parchetului Judecătoriei Vatra Dornei cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, mai informează rtv.net.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version