Batut ca-n codru de vecini, dupa ce a intrat in curtea lor si i-a injurat


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Postului din Izvoarele Sucevei au fost sesizaţi marţi dimineaţă că un bărbat de 32 de ani din localitate a fost bătut de vecinii săi și că se află la domiciliu.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, imediat la faţa locului, s-a prezentat atât un echipaj de poliţie cât şi unul al ambulanţei care a transportat victima la spital.

Cercetările demarate de organele de ordine au stabilit că totul s-a petrecut pe parcursul zilei de luni, după ce victima şi fratele său au plecat să caute un cal pierdut, fiecare căutând în locuri diferite. În jurul orelor 23:00, tânărul a fost găsit de soție în curtea casei sale, având aplicate mai multe lovituri despre care a spus i-au fost provocate de vecinii săi, cu vârste cuprinse între 15 şi 42 de ani.

„Din audierile efectuate s-a stabilit că victima, fără un motiv anume, s-a deplasat cu autoturismul în curtea vecinilor săi și a început să claxoneze și să adreseze injurii la adresa agresorilor, motiv pentru care între aceștia a avut loc o altercație. Totuşi, din cercetările efectuate, nu s-a putut stabili gradul de participație al fiecărei persoane implicate”, ne-au transmis sursele citate.

Victima a fost examinată medico-legal şi s-a concluzionat provizoriu că viaţa nu i-a fost pusă în primejdie, dar cercetările sunt continuate de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de