Acasă Actualitate Primaria Suceava nu scapa de blestemul blocurilor 20, 21 si 22 de...

Primaria Suceava nu scapa de blestemul blocurilor 20, 21 si 22 de la intrarea in oras (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Administraţia publică locală suceveană pare că nu mai poate scăpa de blestemul celor trei blocuri situate la intrarea în municipiul reşedinţă de judeţ, care au fost începute de o societate comercială privată şi finalizate de municipalitate.

Este vorba despre blocurile numărul 20, 21 şi 22, unde din cele 44 de apartamente existente, doar 18 sunt locuite în momentul de faţă. Pentru ca proprietarii să poată intra în celelalte sunt nevoite să achite contravaloarea lucrărilor efectuate de municipalitate şi care nu sunt deloc de neglijat fiind cuprinse între 19.000 şi 220.000 de lei.



În acest sens, conducerea Primăriei Suceava va supune aprobării în şedinţa deliberativului local de luna aceasta un proiect de hotărâre prin care să se poată achita diferenţele şi eşalonat la care se adaugă şi o dobândă aferentă.

„Eu îi rog pe cei care au contractat apartamente în blocurile respective să vină la Primărie pentru a găsi o soluţie de rezolvare a problemei pentru că noi am depus eforturi deosebite, am făcut un credit şi am finalizat construcţiile, dar trebuie să achităm şi împrumutul”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version