ANUNT


Intră acum și în grupul de

Direcţia Silvică Suceava cu sediul în bld. 1 Decembrie 1918, nr. 6 telefon 0230/217685, fax 0230/521783 anunţă în data de 26 noiembrie 2012, la sediul acesteia organizarea unei

LICITAŢII PENTRU VÂNZAREA DE POMI DE CRĂCIUN



Licitaţia se organizează în data de 26 noiembrie 2012, ora 1400 la sediul Direcţiei Silvice Suceava Licitaţia este publică, deschisă cu strigare.
Cantitatea totală de Pomi de Crăciun specia brad este de 766 bucăţi, proveniţi din confiscări, constituiţi în loturi. Cantităţile de pomi de Crăciun oferite la licitaţie pe categorii de înălţimi, cât şi preţurile de pornire la licitaţie vor fi puse la dispoziţia agenţilor economici prin biroul comercial-producţie din cadrul Direcţiei Silvice Suceava. Persoanele juridice interesate pot vizualiza loturile la locul de depozitare, aflat pe raza OS Mălini.

Preselecţia şi înscrierea agenţilor economici se va face la data de 26 noiembrie 2012, între orele 830 – 1200, în acest sens agenţii economici vor prezenta următoarele documente:
• Solicitarea de participare la preselecţie;
• Certificat constatator eliberat de Oficiul Registrului Comerţului cu privire la structura acţionariatului societăţii, în copie certificată pentru conformitate cu originalul de către reprezentantul legal al persoanei juridice (valabil 90 de zile);
• Copie după actele societăţii: statut (act constitutiv) şi încheierea de înfiinţare de la Tribunal, certificat de înmatriculare, acte adiţionale, pentru firmele noi care nu au depus aceste documente la Biroul comercial-producţie, în copie certificată pentru conformitate cu originalul.
• Declaraţie pe propria răspundere că societatea nu are datorii restante faţă de Regia Naţională a Pădurilor-Romsilva sau alte unităţi ale acesteia
NU VOR FI ADMISI LA LICITATIE AGENTII ECONOMICI CARE:
• Au datorii (indiferent de natura lor) la Direcţia Silvică Suceava sau la alte direcţii silvice;
• Nu au depus toată documentaţia de preselecţie solicitată, nu au participat la preselecţie şi nu au semnat de primire a caietului de sarcini, nu au depus garanţia de contractare;

Agenţii economici care îndeplinesc condiţiile de participare la licitaţie se vor putea înscrie până în data de 26 noiembrie 2012, orele 1300.
La înscrierea la licitaţie se va achita un tarif de participare de 180 lei şi garanţia aferentă loturilor pe care agentul economic intenţionează să le liciteze, funcţie de cantităţile acestora.
Instrumentele de plată a garanţiei vor fi depuse în bancă în vederea încasării. După desfăşurarea licitaţiei sumele aferente loturilor neadjudecate se vor returna agenţilor economici după efectuarea operaţiunilor bancare.
Condiţiile de desfăşurare a licitaţiei vor fi aduse la cunoştinţa agenţilor economici şi cu ocazia preselecţiei prin înmânarea unui caiet de sarcini.
Cantităţile de pomi de Crăciun rămase neadjudecate la licitaţia din data de 26 noiembrie 2012, vor face obiectul unor negocieri în aceeaşi dată, începând cu orele 15.00.
Pentru cantităţile rămase neadjudecate în urma negocierii se vor organiza negocieri în fiecare zi de luni, până la epuizarea cantităţii totale, cu respectarea condiţiilor de mai sus.
Alte detalii se pot obţine de la Biroul Comercial-producţie din cadrul Direcţiei Silvice Suceava, telefon 0230/217685 – interior 116/227.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version