Circ facut de un barbat de 39 de ani in Sectia de Politie din Galanesti


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 39 de ani din comuna Frătăuţii Vechi, judeţul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce pe parcursul zilei de joi, a făcut un adevărat circ în Secţia nr. 4 Poliţie Rurală Gălăneşti.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a pornit după ce lucrătorii secţiei de poliţie au derulat joi o acţiune tematică pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale cu privire la exploatarea, transportul, comercializarea și prelucrarea materialelor lemnoase.

Astfel, în jurul orelor 14:30, pe raza comunei Gălănești, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un şofer de 38 ani, din comuna Frătăuții Vechi, care transporta cantitatea de aproape 4 metri cubi lemn rotund lucru rășinoase fără documente de proveniență și transport. În aceste condiţii, poliţiştii au ridicat materialul lemnos în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.000 lei.

“Pentru stabilirea provenienței materialului lemnos s-a procedat la audierea conducătorului auto la sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, însă la terminarea audierii în incinta biroului s-a prezentat și un bărbat de 39 de ani, consătean cu şoferul, care a solicitat să discute cu agenții constatatori întrucât el este proprietarul mașinii, iar materialul lemnos îi aparține. Totodată acesta a mai solicitat să i se aplice lui sancțiunea și nu conducătorului auto, fapt ce contravine dispozițiilor legale, acest lucru fiindu-i adus la cunoștință”, ne-au comunicat sursele citate.

În acel moment, bărbatul a devenit extrem de revoltat, s-a îndreptat spre biroul unde era audiat şoferul, a luat declarația olografă dată de către acesta şi a rupt-o în mai multe bucăți încercând să o distrugă. Atunci poliţiştii au fost nevoiti să intervină în forţă, l-au imobilizat și încătușat pe omul recalcitrant, iar în cauză au întocmit acte premergătoare de cercetare penală.


Intră acum și în grupul de