Tanar de 18 ani din Horodniceni, injunghiat de un consatean pe fondul unor neintelegeri mai vechi


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani, din localitatea Horodniceni, judeţul Suceava, a ajuns duminică seară în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de un consătean de-al său.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a fost înregistrat aproape de orele 19:00, când tânărul s-a dus până la un bar de pe raza comunei.

Aici, victima s-a întâlnit cu un bărbat de 55 de ani din aceeaşi localitate, iar scandalul între ei a început imediat având la bază unele neînţelegeri mai vechi. În timpul altercaţiei dintre cei doi, bărbatul a scos un cuţit pe care îl purta cu el şi l-a lovit pe tânăr în abdomen.

Plină de sânge, victima a fost preluată de un echipaj de ambulanţă şi transportată în stare gravă la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cuţitarul a fost identificat de poliţişti şi condus la Poliţia Municipiului Fălticeni, pentru cercetări, urmând ca în funcţie de diagnosticul stabilit de medic, să se dispună procedural, până atunci alegându-se cu dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi infracţiunea de port ilegal de armă albă.


Intră acum și în grupul de