Acasă Actualitate Batran din Radauti, lasat fara averea ascunsa sub perna din dormitor

Batran din Radauti, lasat fara averea ascunsa sub perna din dormitor


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 78 de ani din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a fost lăsat pe parcursul zilei de marţi, de persoane rămase deocamdată necunoscute, fără averea ascunsă sub perna din dormitor.

Incidentul a fost semnalat poliţiştilor, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, de fiul bătrânului, în jurul orelor 20:30. În urma deplasării la fața locului s-a constatat că accesul la locuința omului se face pe o poartă din lemn, despre care victima declară că a asigurat-o cu lacăt, în momentul în care a plecat de acasă, în jurul orei 17:30, dar nu a făcut acelaşi lucru şi cu uşa de acces în imobil.



„Din declarațiile părții vătămate a rezultat faptul că pe durata a circa șase luni de zile a împrumutat diverse sume de bani unor rude și nu cunoaște cu exactitate suma pe care o avea înainte de comiterea furtului, dar o estimează ca fiind de circa 215 milioane de lei vechi, sumă pe care o ținea ascunsă sub perna unui pat din locuință”, ne-au comunicat sursele citate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version