Acasă Actualitate Arma artizanala, gasita abandonata langa un buncar de gunoi pe raza localitatii...

Arma artizanala, gasita abandonata langa un buncar de gunoi pe raza localitatii Lupcina, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Postului de Poliție Ulma s-au sesizat din oficiu, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe parcursul după-amiezii zilei de miercuri, despre faptul că pe raza satului Lupcina, în zona denumită „La Poartă”, în apropierea unui buncăr de gunoi, se află abandonată o armă confecţionată artizanal.

În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat deținătorul armei și totodată cel care a manipulat-o, în persoana unui localnic de 52 ani, care a declarat poliţiştilor că a găsit arma în pădure, în cursul anului 2011. În plus, omul a mai declarat că în acest timp, a ținut arma ascunsă la domiciliul său şi că nu a folosit-o niciodată.



„La fața locului, nu au fost găsite cartușe care să provină de la această armă sau de alt fel, iar arma artizanală nu are imprimată nici o marcă sau serie și a fost ridicată de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Suceava”, ne-au comunicat sursele citate, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version