Barbat de 53 de ani, in stare grava la spital, dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a ajuns în stare gravă pe patul de spital după ce pe parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă a fost înjunghiat de mai multe ori de persoane rămase deocamdată necunoscute.

Din datele obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, incidentul a fost sesizat organelor de poliţie de concubina bărbatului când acesta a ajuns acasă în jurul orelor 04:00 prezentând multiple plăgi prin înţepare.

Conform surselor citate, în acea noapte concubinul i-a spus femeii în jurul orelor 23:00 că pleacă la o sală de jocuri din municipiul Suceava, iar când bărbatul s-a întors la domiciliu prezenta multiple plăgi prin înjunghiere în zona feţei, a toracelui şi abdomenului. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava unde a fost supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale neputându-se discuta cu acesta cu privire la împrejurările în care a fost agresat.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului Investigații Criminale Suceava sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului, încadrarea juridică a faptei urmând a fi stabilită după examinarea medico-legală a victimei.


Intră acum și în grupul de