Oficial al UNESCO din S.U.A. vine la Colegiul National „Petru Rares” din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un oficial al UNESCO din S.U.A, Guy Djoken, preşedintele Asociatiei Cluburilor pentru UNESCO a Statelor Unite ale Americii, va fi prezent luni, 3 decembrie 2012, de la ora 14.00, la invitaţia conducerii Societăţii Ştiinţifice Cygnus – centru UNESCO, la Colegiul Naţional “Petru Rareş” din Suceava, informează într-un comunicat de presă, organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, Guy Djoken are o activitate deosebită ca scriitor publicând mai multe volume de poezie şi publicistică. Acesta desfăşoară numeroase acţiuni anuale în statele cu monumente înscrise în UNESCO, în vederea bunei colaborări cu ţările membre şi respectarea legislaţiei aferente documentului de înscriere în Organizaţie.

„În anul 2012, Guy Djoken a efectuat o serie de călătorii în acest sens, în India, China, Rusia, Mexic, Singapore şi mai multe state din Africa, în a doua jumătate a lunii noiembrie şi prima a lunii decembrie aflându-se într-o călătorie în Europa.

Anual, în luna iulie, acesta organizează în Washington DC, o tabără multiculturală la care participă elevi de liceu din aproximativ 45 de ţări de pe toate continentele, aceasta având ca scop stabilirea relaţiilor între state, prin cunoaşterea culturii, tradiţiilor, obiceiurilor şi portului naţional, a fiecărui stat în parte.

Fiind un om cu o vastă cultură şi experienţă în relaţiile internaţionale, acesta a stabilit relaţii cu oficialii ţărilor pe care le-a vizitat, inclusiv cu cei de la Bucureşti şi cu cei din Academia Română”, se arată în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de