Real Suceava NU va fi vandut lantului Auchan


Intră acum și în grupul de

Retailerul francez Auchan, care a cumpărat vineri operaţiunile Real din mai multe ţări, printre care şi România, nu va prelua patru magazine din Arad, Constanţa, Oradea şi Suceava, au anunţat luni reprezentanţii Real.

Potrivit acestora, METRO GROUP a semnat un contract cu retailerul francez Groupe Auchan, în legãtura cu vânzarea afacerilor Real, din Europa de Est.

“În România, Auchan va prelua activitãțile operaţionale pentru 20 din cele 24 de magazine. Magazinele din Arad, Constanţa Nord, Oradea Episcopia Bihorului și Suceava nu vor fi preluate de cãtre Groupe Auchan. În momentul de fațã, Real- România depune toate eforturile sã gãseascã soluția potrivitã pentru fiecare dintre aceste locații, cât mai repede cu putințã.

Vânzarea trebuie însã întâi sã fie aprobatã de cãtre autoritãţile de reglementare competente și se așteaptã sã fie finalizatã în 2013. Pe întreaga perioadã a acestui proces compania își va continua activitatea, magazinele Real vor funcționa în program normal oferind posibilitatea clienților sã beneficieze de cele mai bune produse la standarde de calitate și la prețuri avantajoase.

Angajatii companiei au fost informați astãzi atât la nivelul grupului cât și la nivelul Real- România. În continuare în România METRO GROUP se va concentra și mai mult pe METRO Cash&Carry”, arată reprezentantii Real.


Intră acum și în grupul de