Batran din Baisesti, lasat de sarbatori fara agoniseli de falsii cumparatori de cupoane


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 78 de ani din satul Băişeşti, judeţul Suceava, a căzut victimă falşilor cumpărători de cupoane de călătorie acordate pensionarilor pe rutele CFR.

Crezând că mai face rost de nişte bani, bătrânul a rămas înainte de sărbătorile de iarnă fără nici un leu din tot ce agonisise.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a avut loc joi dimineaţă, în jurul orelor 09:00, când la poarta bătrânului s-a prezentat o femeie care s-a arătat interesată de achiziţionarea unor cupoane de acel gen. Victima a invitat-o pe necunoscută în bucătăria locuinţei pentru a negocia preţul, iar la scurt timp, în cameră a mai sosit încă o persoană străină, de această dată, un bărbat.

Profitând de faptul că bătrânul a plecat din încăpere pentru a aduce cupoanele, cei doi au sustras dintr-o cutie metalică ce nu era asigurată cu nici un sistem de închidere suma de 2.800 lei, după care dispăruţi au fost.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de