Acasă Actualitate Doi tineri din Mitocu Dragomirnei au ajuns la spital dupa ce s-au...

Doi tineri din Mitocu Dragomirnei au ajuns la spital dupa ce s-au luat la bataie


Intră acum și în grupul de

Ziua votului pentru alegerile parlamentare s-a terminat cu îngrijiri medicale de specialitate pentru doi tineri din localitatea Mitocu Dragomirnei, judeţul Suceava.

Totul s-a petrecut aproape de orele 23:00, implicaţi în incident fiind doi consăteni, unul de 20, iar celălalt de 34 de ani. Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, tânărul de 20 de ani se afla în incinta unei mori din satul Mitocaşi, împreună cu proprietarul acesteia unde serbau închiderea secţiilor de votare cu ajutorul băuturilor alcoolice.



La un moment dat, prin apropiere a trecut şi bărbatul de 34 de ani, acesta fiind chemat în interior de proprietarul morii. Cei trei s-au apucat mai departe să dea pe gât paharele cu alcool până când a izbucnit un conflict spontan ce s-a rezolvat prin lovituri reciproce.

Conform surselor citate, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de la ambulanţă, transportându-i pe cei implicaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Tânărul nu a putut fi audiat din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, iar celălalt consătean implicat în altercaţie a declarat că nu doreşte să depună plângere penală împotriva acestui, dar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi soluţionarea procedurală a cauzei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version