Toate scolile din judetul Suceava isi reiau, miercuri, activitatea


Intră acum și în grupul de

Activitatea şcolară va fi reluată miercuri, 12 decembrie 2012, în toate şcolile din judeţul Suceava, inclusiv în cele patru unităţi de învăţământ în care activitatea a fost întreruptă şi pe parcursul zilei de marţi.

“Miercuri, 12 decembrie 2012, în nicio unitate şcolară din judeţul Suceava nu sunt cursuri suspendate”, a declarat purtătorul de cuvânt din cadrul IŞJ Suceava, Laura Hacman, într-un comunicat de presă.

Reamintim că din cauza ninsorii abundente şi a viscolul, luni, 10 decembrie 2012, cursurile au fost întrerupte în toate cele 823 de unităţi şcolare din judeţ, iar marţi, 11 decembrie au rămas închise doar patru unităţi şcolare din localităţile: Brodina, Ulma, Banesti – Fantanele şi Gura Solcii.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a solicitat conducerilor de şcoli să trateze cu obiectivitate situaţiile în care elevii nu pot ajunge la ore din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile sau a căilor de acces înzăpezite.

De asemenea, dacă va mai fi cazul, directorii vor semnala autorităţilor locale situaţiile în care elevii nu pot ajunge la şcoală, ca urmare a înzăpezirii drumurilor.


Intră acum și în grupul de