Alte 19 cupluri de aur vor fi celebrate la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, va omagia la mijlocul lunii decembrie “alte 19 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie”. În cadrul unei conferinţe de presă susţinute pe parcursul zilei de miercuri, edilul-şef al oraşului a amintit că de când a iniţiat această “acţiune devenită tradiţie”, în anul 2005, pe parcursul primului său mandat, au fost omagiate 807 astfel de perechi.

“Sunt cupluri care au făcut cinste şi onoare municipiului reşedinţă de judeţ prin comportamentul fidel în familie şi efortul depus la dezvoltarea oraşului nostru şi de aceea este bine să îi sărbătorim pe astfel de oameni”, a declarat Ion Lungu.

În această lună, nu sunt uitaţi nici cei mici, municipalitatea pregătind pentru ei cadouri ce le vor fi împărţite în zilele de 17, 18 şi 19 decembrie, în zona centrală a oraşului, lângă bradul de Crăciun, începând cu orele 17:00.

Potrivit afirmaţiilor primarului Sucevei, pe lângă efortul municipalităţii a venit şi ajutorul câtorva sponsori, astfel că anul acesta vor fi oferite copiilor circa 5.000 de cadouri.


Intră acum și în grupul de