Studentii economisti au colectat peste 5.000 de lei in urma organizarii evenimentului „Un Craciun pentru Florina”


Intră acum și în grupul de

Peste 5.000 de lei au fost donaţi marţi, 4 decembrie, în cadrul serii culturale umanitare intitulată „Un Crăciun special pentru Florina”, informează într-un comunicat de presă, organizatorii evenimentului.

USV-Corp EReamintim că iniţiativa organizării acestei acţiuni a aparţinut studenţilor Facultăţii de Stiinţe Economice şi Administraţie Pulică, specializarea Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, anul III, grupa 3, din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava şi Organizaţiei KULT-ART, sub îndrumarea lect. univ. dr. ec. Ovidiu Aurel-Ghiuţă.

Manifestarea s-a desfăşurat în Sala Auditorium „Joseph Schmidt”, sub denumirea „Un Crăciun special pentru Florina”.

În document se arată că scopul acestui eveniment a fost strângerea de fonduri pentru a o ajuta pe Florina Nemesniciuc, o fată de 17 ani, orfană de mamă şi diagnosticată cu tetrapareză spastică, gradul II, să realizeze o operaţie chirurgicală ce o va ajuta să meargă normal.

Spectacolul a fost prezentat de Florin Foca şi a debutat cu cântece din folclorul românesc interpretate de Roxana Sava şi Andreea Chisăliţă. Publicul a fost ridicat în picioare pe ritmuri de pop-rock de către membrii formaţiei „Trupa 9”. La final, spectatorii au fost colindaţi de elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din  Suceava. Pe scenă au mai fost prezenţi Mario Bujorean şi Rebeca Ilinca Darabă , doi dansatori în vârstă de 11 ani, dar şi Silvia Golovatii, care a încântat audienţa cu muzica şi vocea ei.

În urma desfăşurării evenimentului au fost adunaţi peste 5.000 de lei, ce urmează să fie donaţi de Organizaţia KULT-ART Florinei Nemesniciuc.

„Mulţumim pe această cale sponsorilor, artiştilor prezenţi pe scenă, partenerilor media şi celor prezenţi la spectacol pentru că au contribuit în scopul de a o ajuta pe Florina să ducă o viaţă cât mai normală”, transmit organizatorii.

 

 


Intră acum și în grupul de