Baiat de 14 ani din Radauti, batut cu salbaticie de tatal ametit de aburii alcoolului


Intră acum și în grupul de

Un băiat de 14 ani din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a fost scăpat de sub ploaia de lovituri date chiar de tatăl său doar prin intervenţia în forţă a poliţiştilor.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a înregistrat miercuri seară, în jurul orelor 18:00, după ce poliţiştii rădăuţeni au fost sesizaţi prin 112 că minorul este bătut la domiciliu de tatăl său de 47 de ani.

ambulanta noaptea„Patrula ajunsă la faţa locului a fost întâmpinată în stradă de bunica băiatului care a relatat că fiul său este în stare avansată de ebrietate şi îl loveşte pe nepotul ei. Împreună cu aceasta, lucrătorii de poliţie au încercat să intre în locuinţă pe uşa de acces, însă aceasta era încuiată”, ne-au comunicat sursele citate.

În această situaţie, poliţiştii au intrat în imobil pe un geam, l-au imobilizat pe agresor şi l-au urcat în ambulanţă pe minor, care a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuţi pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiind internat în Secţia de Pediatrie.

„În cauză se efectuează cercetări faţă de tatăl băiatului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca partea vătămată să fie prezentată şi medicului legist pentru a se pronunţa asupra gravităţii leziunilor”, au mai adăugat sursele citate.


Intră acum și în grupul de