Acasă Actualitate Tanar de 33 de ani batut de doi hoti pe care ii...

Tanar de 33 de ani batut de doi hoti pe care ii filma in flagrant


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 33 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate după ce a fost bătut de hoţii pe care îi surprinse în plină activitate în curtea unui vecin.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut pe parcursul după-amiezii de vineri când cei doi hoţi au fost obesrvaţi de victimă încârcând de zor într-o căruță scânduri din lemn, aflate pe o proprietate învecinată.



telefon mobil“Tânărul s-a apropiat de cei doi având asupra sa un aparat de fotografiat cu funcție de înregistrare video. În timp ce înregistra momentele în care cei doi încărcau scândurile, le-a reproșat acestora că sustrag bunuri apoi victima s-a îndepărtat cu intenția de a intra în casă, iar în curte a fost ajuns din urmă de hoţi, unul dintre aceștia l-a lovit cu o sticlă în zona capului, iar al doilea cu un lemn peste picioare, după care au părăsit zona”.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu policontuzii prin agresiune, traumatism cranio facial, contuzie toracică posterioară şi contuzii membre inferioare iar cu ocazia activităților desfășurate, unul dintre agresori a fost identificat în persoana unui tânăr sucevean de 26 de ani, în prezent plecat de la domiciliu.

Proprietarul casei de unde furau cei doi nu a fost identificat întrucât  a achiziționat recent respectiva proprietate și este plecat din ţară.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version